Behandlinger

Book en tid


BehandlingerTerapeutisk massage til forebyggelse og behandling af stress.

Terapeutisk helkrops massage giver rigtig god mening til behandling samt forbyggelse af stress.
I en travl hverdag tager vi ofte vores krops formåen for givet, vi stiller størrer og størrer krav til os selv. Når vi oplever stress kan det være svært, at mærke vores krop, vi får tankemylder, dårlig søvn, udbrændthed. Vi føler os triste og modløse og løsninger på det vi står i kan virke fjerne.
Vi mister langsomt vores selvtillid og selvkontrol.

Cortisol er et hormon vores krop frigiver når vi er stressede: Det er målbart og fortæller os når vores krop trænger til en pause. Et længerevarigt, forhøjet cortisol indhold, kan være skadeligt for vores helbred.

Tager vi ikke stress alvorligt ved de første tegn kan det få store konsekvenser for vores velvære og i sidste ende for vores krops funktioner, vi kan ende i en depression, med store konsekvenser for vores helbred.

Terapeutisk massage er en blid massage form og samtidig meget dybdegående massage, hvor jeg i sammenspil med din krop kommer dybere ned i musklen. Terapeutisk Massage virker afslappende på spændte muskler, frigiver affaldstoffer, sætter gang i blodomløbet samt sænker blodtrykket.

Huden er kroppens største organ, og berøring er livsvigtig og dermed en vigtig del i det, at føle sig glad og veltilpas. Kilde: Massage og berøring dæmper stress

Læs også:
- Det sker der i kroppen, når du får massage
- Kortisol – hvad gør stress-hormonet ved din krop?

Under terapeutisk massage frigiver kroppen dopamin og serotonin, disse hormoner har stor betydning for vores velvære. Terapeutisk massage formindsker desuden cortisol, samt reducere depressive symptomer.

Oxytocin og endorfiner bliver også frigivet under massagen.
Det giver glæde og hjælper med at reducere blodtrykket og får pulsen ned. Det indvirker desuden positivt på angst, søvnforstyrelser, spændingshovedpine samt afhjælper infiltrationer. Massagen løsner spændte muskler og hjælper til opheling af muskel skader.

Det giver rigtig god mening, at vælge terapeutisk massage for reducering af stress og er en vigtig investering i din velvære, der hurtigt vil forbedre din balance og livsglæde.
For at afdække netop dit behov, starter vi altid med en kort samtale, hvor jeg spore mig ind på hvad der er på spil i din krop. Er der ekempelvis særlige hensyn jeg skal tage til sygdom, skader og lign.

Efter massagen tilbyder jeg rigeligt med vand, og vi får en kort snak om hvordan massagen har været og om hvordan du har det.
Nærvær og indføling er noget af det vigtigste under terapeutisk massage , og jeg er meget bevidst om at jeg har mit hjerte , og nærværet med i hver en bevægelse og i hvert et strøj.
Nærvær er vigtigt når tempoet skal sættes ned og det er der, jeg som terapeutisk massør, skaber rummet for mine klienter.

En sansefuld oplevelse med terapeutisk massage.
Når nærvær er tilstede og vi er i nuet, vækkes vores sanser og vi bliver mere bevidste om, at mærke vores krop.
For mig er det vigtigt at skabe en tryg, lun og rolig atmosfære i rummet under massagen. Jeg bruger alm. ren parafinolie til massagen, og for at vække sanserne yderligere tilsætter jeg rene naturlige duftolier efter klientens ønske. Det kan eksempelvis være rose, lavendel, sandeltræ eller citrusolie.

Grounding og healingsmassage

Grounding massagen er en fast del af min terapeutiske helkropsmassage, men den kan også stå alene med en tilhørende guidet meditation, ned i kroppen.

Når vi bliver opmærksomme på vores krops signaler i ubehagelige situartioner, får vi mulighed for at bemærke hvordan forskellige tanker og føelser kan sætte sig som spændinger, forskellige steder i vores krop.
Stress kan medføre, at vi oplever os trætte , udbrændte, deprimerede og simpelthen mister lysten til at varetage selv de mest simple udfordringer vores hverdag byder os. Det er klogt ikke at undervurdere sådanne signaler.

Stress homoner frigøres når vi føler os truede og længerevarende stress kan skade vores nervesystem, organer og immunforsvar i sådan en grad at vores krop ikke er i stand til, at forsvare sig mod virus angreb.

Grounding massagen er en særlig stress reducerende, blid berøringsmassage, hvor jeg med lette strøg og blide tryk samler kroppen, hvorefter du vil føle dig i bedre stand til, at mærke dig selv, samt være jordforbundet og i balance.
Grounding massagen er fantastisk til at samle krop og psyke, den giver ro i nervesystemet og fornyet energi.

Coaching:

Er et fantastisk redskab til at opløse kropsfornemmelser, vikle mønstre ud, og heale hjertet.
Min mission, min passion er: kærligt og støttende at hjælpe dig med at forløse årsager til fysiske og psykiske udfordringer.
Gamle som nye traumer, ubehagelige oplevelser og følelser som sorg, angst, vrede, skyld og skam lagres i vores krops celler. Vores krop er som en båndoptager, den husker simpelthen alt.

Fysiske signaler som spændinger og diffuse smerter kan stamme fra tidligere oplevelser. Stress og mønstre vi har båret med os gennem livet kan blokere os i sådan en grad, at vi får fysisk ondt i kroppen.
Bevidsthed om hvad vores krop fortæller os, er altafgørende for vores egen vej til healing. Du kender selv svarene, på det næste skridt i dit liv.

Lyt med hjertet

Vejen til at forløse og give slip på det der smerter kender vi selv, vores mønstre og føelser er et symtom, altså et wakeup Call.
Står vi i en krise eller følelser der gør ondt, kan vi have svært ved at forstå hvad disse følelser er fremme for at fortælle os, og hvordan vi forbinder os med dem.
Vi bliver følelsesmæssigt lammet, passive, og ude af stand til at høre og handle på de signaler vores krop og sjæl fortæller os. Det er netop her jeg, ved hjælp af intuitiv coaching, samt kærlig støttende guidning kan hjælpe dig til, at høre de svar der kommer til dig fra dit hjerte.


En coaching session hos mig, har en varighed på ca. 1 time til 1 ½. Samtalen kan foregå i mit lokale på Baldersvej 10, men jeg kan varmt anbefale en walk and talk session i naturen. Det kan sommetider være lettere for krop og hjerne, at give slip når vi er i bevægelse. En tur i naturen er et fantastisk redskab til at være tilstede i hjertet og mærke de følelser der er på spil.

Kombineret coaching og kropsbehandling.
I mine kombinerede kropsbehandlinger bruger jeg følgende teknikker. Jeg starter med en coachende samtale, efterfulgt af terapeutisk berøring, blide strygninger, energibalancering, healing, æteriske olier og varme sten, efter dine ønsker.

Jeg ser frem til at tage imod dig.

Abonnementsløsning:

2 x valgfri massage af 50 min, 800kr
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 16:30
Tirsdag Lukket
Onsdag 09:00 - 19:30
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk